Onze diensten

We zijn gespecialiseerd in alle werkzaamheden die met het onderhoud of de aanleg van tuinen en bedrijfsterreinen te maken heeft. Of het nu gaat om het snoeien van bomen of om de aanleg van verlichting op uw bedrijfsterrein: We zorgen voor een vakkundige uitvoering van de werkzaamheden.

We hebben onze diensten ingedeeld in 4 groepen en elke groep heeft een eigen pagina rijkelijk voorzien van informatie en natuurlijk foto's.

Bestraten - B&I Tuinwerken Vlagtwedde

Bestraten

Na zijn stratenmakersopleiding in Ede (ruim 25 jaar geleden) heeft Bert de Roo menig klinker en kei in de straat getikt. Bert leerde nog het ouderwetse stratenmaken en kan daardoor ook goed uit de voeten met ambachtelijke bestratingsmaterialen, zoals oude, handgebakken waaltjes. Bijzonder trots is hij op de bestrating voor de kerk in Loppersum die geheel gerenoveerd werd. Minstens zo mooi is nu de tuin die hij een volledige opknapbeurt gaf, inclusief terras en graszoden. De klant is net... Lees meer »

Snoeien & Snipperen - B&I Tuinwerken Vlagtwedde

Snoeien & Snipperen

Bomen en bossages snoeien of in zijn geheel verwijderen? Wij regelen alles. Met de trekker-versnipperaar-combinatie maken we zelfs de grootste takken piepklein. Ook als u denkt: daar kan de apparatuur nooit komen. Onze trekker-versnipperaar is namelijk zo klein dat deze combinatie heerlijk wendbaar is. De tuin laten we uiteraard netjes achter. Met de speciale gazonbanden zal het grasveld niet beschadigen. En – als u dat wilt – versnipperen en verwijderen we de gesnoeide takken. Eventu... Lees meer »

Buitenverlichting en -elektra - B&I Tuinwerken Vlagtwedde

Buitenverlichting en -elektra

Buitenverlichting zet in de tuin de puntjes op de i. Licht geeft gezelligheid en romantiek. Maar bovenal maakt licht de tuin ook in de avonduren weer goed zichtbaar. Je ziet waar je loopt en samen met partner of vrienden kun je lekker lang buiten genieten van elkaar. De aanleg van buitenverlichting moet vooral veilig en vakkundig zijn. Dit voorkomt veel problemen, nu en in de toekomst. Kortsluiting is niet alleen vervelend, het euvel is ook levensgevaarlijk. Met een bewegingsmelder kun je... Lees meer »

Grondwerk en Graszoden - B&I Tuinwerken Vlagtwedde

Grondwerk en Graszoden

Grondwerk is al het werk dat onder en in de grond gebeuren moet. Het leggen van graszoden spreekt voor zich: het aanleggen van grasvelden, groot en klein. Grondwerk is ondermeer grondverbetering, ophoging en rioolwerkzaamheden. En aanleg van kabels of bescherming voor kabels, goten graven en het plaatsen van straatkolken – beter bekend als regenputten. Omdat we niet overal de beste in zijn, roept B&I Tuinwerken bij sommige klussen de hulp in van vakspecialisten. U heeft slechts éé... Lees meer »

Onderhoud bedrijfsterreinen - B&I Tuinwerken Vlagtwedde

Onderhoud bedrijfsterreinen

Uw Parkeerplaats, bedrijfsterrein en bedrijfstuin is het eerste wat uw klanten zien zodra ze bij u langskomen. Laat een goede indruk achter en zorg ervoor dat uw bedrijfsterrein goed is onderhouden. B&I Tuinwerken verzorgt voor u het complete onderhoud: - Parkeerplaats mos- en aanslagvrij maken - Buitenverlichting repareren of installeren - Snoeien van bomen en struiken - Schoffelen van perkjes - Grasmaaien - Bladruimen... Lees meer »

Laatste projecten

 • Schutting plaatsen Oude Pekela - B&I Tuinwerken Vlagtwedde

  Schutting plaatsen

  Oude Pekela

  Oude Groninger Waaltjes Vlagtwedde - B&I Tuinwerken Vlagtwedde

  Oude Groninger Waaltjes

  Vlagtwedde

  Graszoden leggen Veele - B&I Tuinwerken Vlagtwedde

  Graszoden leggen

  Veele

 • Oude Waaltjes Molen Ter Haar Molen Ter Haar bij Ter Apel - B&I Tuinwerken Vlagtwedde

  Oude Waaltjes Molen Ter Haar

  Molen Ter Haar bij Ter Apel

  Verhogen zitkuil Veele - B&I Tuinwerken Vlagtwedde

  Verhogen zitkuil

  Veele

  Grasblokken plaatsen oprit Sellingen - B&I Tuinwerken Vlagtwedde

  Grasblokken plaatsen oprit

  Sellingen

 • Terras en pad bestraten Winschoten - B&I Tuinwerken Vlagtwedde

  Terras en pad bestraten

  Winschoten

  Drainage aanleggen Bourtange - B&I Tuinwerken Vlagtwedde

  Drainage aanleggen

  Bourtange

  Bestraten Nieuwe Pekela Nieuwe Pekela - B&I Tuinwerken Vlagtwedde

  Bestraten Nieuwe Pekela

  Nieuwe Pekela

 • NOVO Groningen Groningen - B&I Tuinwerken Vlagtwedde

  NOVO Groningen

  Groningen

  Fundering paardenstal Gieterveen - B&I Tuinwerken Vlagtwedde

  Fundering paardenstal

  Gieterveen

  Bestraten en graszoden leggen Stadskanaal - B&I Tuinwerken Vlagtwedde

  Bestraten en graszoden leggen

  Stadskanaal

 • Bomen kappen Veele (Vlagtwedde) - B&I Tuinwerken Vlagtwedde

  Bomen kappen

  Veele (Vlagtwedde)

  Terras aanleggen en graszoden leggen Beerta - B&I Tuinwerken Vlagtwedde

  Terras aanleggen en graszoden leggen

  Beerta